Mitä on piirivartiointi?

Piirivartioinnin tarkoitus on ennaltaehkäistä rikollinen toiminta kohteessa näkyvällä vartioinnilla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vartiointiliike suorittaa kohteeseen halutun määrän käyntejä sovittuina ajankohtina.

Ehkäise rikollinen toiminta ja ilkivalta piirivartioinnin avulla

Ammattivartija varmistaa, ettei alueella ole sinne kuulumatonta liikennettä. Lisäksi piirivartija varmistaa ettei kohteessa ole merkkejä rikoksesta tai rikokseen viittaavaa toimintaa. Vartiointiliikkeen toimintaan kuuluu läheisesti myös se että vartija varmistaa että kaikki kohteeseen vievät ovet sekä ikkunat ovat kiinni ja lukittuna. Vartijamme voivat myös varmistaa, että kohteen hälytysvalvonta on toiminnassa ja päälle kytkettynä. Vartija voi huolehtia tarpeen vaatiessa myös ettei kohteessa ole päällä jääneitä laitteita/valaistusta jotka voivat aiheuttaa tulipalovaaran.

Piirivartiointi suojaa henkilöstöä

Voimme suorittaa käyntejä myös kohteisiin, joissa on paikalla henkilökuntaa tai työskentelyyn liittyy muita. riskejä . Mikäli työntekijä työskentelee yksin poikkeaviin aikoihin (24h kaupat, kioskit) tai kohteessa on meneillään työprosesseja joiden tapaturmariski on normaalia korkeampi. Suojelemme myös kohteita, joissa henkilöiden terveys tai jopa henki voi olla uhattuna asiakasryhmien tai muun ulkopuolisen uhan vuoksi.

KST Vartiointi tekee piirivartiointia tällä hetkellä Kuopion, Siilinjärven, Lapinlahden, Kiuruveden ja Iisalmen alueilla. Tarvitsetko paikallisempaa vartiointia? Lue lisää paikallisvartioinnista.