Hälytinlaitteet kotiin tai mökille

Omaisuusrikollisuus on siirtynyt yhä enemmän yksityisasuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Erilaiset hälytinlaitteet ovat tärkeä lenkki turvallisuustekniikassa. Hyvin suunniteltuja hälytinjärjestelmiä voidaan soveltaa moniin eri käyttötarkoituksiin. Meidän hälytinlaiteasentajamme suunnittelevat ja asentavat sinulle parhaan ratkaisun. Kauttamme saa myös GSM hälytinlaitteita, joka ilmoittaa puhelimeesi murron tai ilkivallan sen tapahtuessa ja voit nukkua yösi rauhassa.

Murtohälytin tai varashälytin

Murtohälytinjärjestelmät antavat tietoa kiinteistön tai alueen käytöstä ja viritettynä hälyttävät luvatta vaikutusalueelle tunkeutuneesta henkilöstä. Murtohälyttimemme voidaan ohjata ilmoittamaan tiedot hälytyskeskukseen, jonka jälkeen vartija suorittaa ennalta sovitut toimenpiteet. Murtohälyttimiin voidaan liittää myös erilaisia kiinteistöhälytyksiä, kuten esimerkiksi palo-, lämpö- ja vesivuotoilmaisimia. Kodinohjaus on nykyaikainen tapa hoitaa tiettyjä toimenpiteitä ilman käyttäjän välitöntä läsnäoloa. Hälytinlaitteissa on enenevissä määrin otettu huomioon kodin ohjaukseen liittyviä ominaisuuksia, joilla voidaan esimerkiksi ohjata valaistuksia tai lämpöjä halutulla tavalla.

Palovaroitinlaitteet välittää tiedon suoraan viranomaisille

Palovaroitinlaitteet antavat tiedon tulipalon syttyessä ja haluttaessa välittävät tiedot vartiointiliikkeelle. Palovaroitinkeskus on hyvä valinta esimerkiksi liikekiinteistöissä, joissa perinteiset palovaroittimet saattavat jäädä testaamatta muun päivittäisen kiireen ohella. Palovaroitinlaitteet ja paloilmoitin eroavat toisistaan siten, että paloilmoitin ilmoittaa tiedon tulipalosta suoraan viranomaisten ylläpitämään hätäkeskukseen.