Sinä ja läheisesi muodostatte yhdessä kodin, joka on teille paras paikka elää.

Haluamme auttaa teitä edistämään kotinne turvallisuutta. Autamme teitä ylläpitämään kotinne koskemattomuutta ja lisäämään turvallisuutta suunnittelemalla yksilöllisesti juuri teille sopivat palvelut ja tekniset ratkaisut. Esimerkiksi vesivuoto- ja paloilmaisimien avulla voimme nostaa kotinne turvallisuustasoa sekä minimoida aineellisia vahinkoja.

Palvelukeskuksemme henkilöstö huolehtii teistä ja kodistanne nykyaikaisen turvatekniikan avulla ja vastaa kaikkiin turvallisuuteen liittyviin kysymyksiin vuorokauden ympäri.

Kotinne turvajärjestelmän sekä asukkaiden ilmoituksiin reagoidaan välittömästi ja ne hoidetaan aina ammattimaisesti sovitulla tavalla. KST Vartiointi Oy on laadukas paikallinen yritys, jonka ansiosta teillä on paikallistuntemuksen omaava turvallisuusalan ammattilainen käytössänne.

Yhteistyömme avulla voimme helpottaa arjen sujuvuutta, parantaa kotinne asumismukavuutta ja luoda huolettomampaa huomista.

 

ZeroWire Hälytinjärjestelmä

ZeroWire on uuden ajan hälytinlaite, joka mahdollistaa kodin ja kiinteistöjen valvonnan lisäksi myös esimerkiksi lukituksen ja lämpötilojen säätämisen. Laitteiston rakentaa turvallisuusalan ammattilainen yksilöllisesti ja tarpeittesi mukaan. Järjestelmää voidaan käyttää ja hallinnoida näppäimistöllä tai mobiilisovelluksella.

ZeroWire ei nimensä mukaisesti tarvitse kaapelointia, ja sen langaton kantomatka ulottuu esteettömässä ympäristössä jopa kolmeensataan metriin.

Kutsu maksutta lähivartijamme kartoittamaan tarpeesi. Toimitamme järjestelmän sinulle suoraan avaimet käteenperiaatteella.

 

Kysy lisätietoa

Vartiointipalvelut

Turvatekniikka


Peter Pirttikangas
[email protected]
044 255 8519

tuomo ruotsalainen kst vartiointi turvallisuustekniikka

Tuomo Ruotsalainen
[email protected]
040 847 1920